Džihan saznaje za Dilaru i Haruna!

Turske Serije

Paramparca 64 epizoda treći deo, Džihan saznaje za Dilaru i Haruna!

By  | 

pageDžihan saznaje za Dilaru i Haruna!

Dilara vidi vesti o Ozanu preko interneta i obaveštava Džihana o tome, koji je sa Ajše.Džihan je šokiran kad čuje za Džandan i Ozana i kaže Ajše da moraju da otkažu ručak.

Džandan saznaje od Ozana da radi u automehaničarsku radnju i da više ne uzima novac od roditelja.Džandan ga pita gde stanuje.Ozan joj kaže da je kod prijatelja.Džandan ga nudi da bude u njenom domu.

Burhan izlazi iz bolnice.Deniz ga savetuje da leži i odmara.Otac ga pita da se preseli kod njega.Deniz kaže da će razmisliti.
Džihan odlazi kod Ozana u radnju i raspravlja se sa njim.Ozan mu govori da voli Džandan.Džihan napada Ozana, ali ga Ozkan brani.Džihan kaže Ozkanu da Ozan više ne može da dolazi na posao kod njega i da ide gde god želi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Emrah i Hazal se nalaze.Hazal ga laže da pokušava da snimi album.Džansu odlazi u Denizov kafić i odnosi napravljenu pticu.Deniz je pita odakle joj ptica, kaže da je on napravio, ali je nije njoj poslao.Džansu je besna i odlazi.Deniz shvata da je to uradio njegov otac i besan kod njega odlazi.

Džansu saznaje od drugarice da je Ozan u vezi sa Džandan.Hazal govori Ozguru da joj Emrah preti i da je ucenjuje.Azmi dolazi u Džihanovom uredu i pokazuje mu fotografiju na telefonu.On mu pokazuje fotografiju automobila i kaže da je pre neki dan Dilara izašla iz tog auta, a da je danas Harun sa tim automobilom čekao ispred vile.Džihan besan odlazi u vilu.On ljut doziva Dilaru.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site