Ego - 13. epizoda - KRAJ SERIJE!

Ego - Erkege Güven Olmaz - Muškarcima se ne može verovati

Ego – 13. epizoda – KRAJ SERIJE!

By  | 

Ego – 13. epizoda – KRAJ SERIJE!

Nakon što Erhan saopšti Sibel za njegov izlet sa Elif i njenim ocem, ona se naljuti i ne može da razumije. Traži od njega da odustane. Elif ga zove, ali Sibel se javi i kaže joj da je njen muž zauzet, provešće sami cijeli dan. Ali to ne spriječi Elif da im se pojavi na vratima. Ispriča im da ne može biti majka i kako joj je sada važno očevo zdravlje. Sibel i Erhan se slože, a Sibel joj nasamo kaže da joj je žao i da je razumije. Ali Elif joj tada otkrije svoj plan, osvetiće joj se i uzeti Erhana. Kada Sibel to njemu kaže, on joj ne vjeruje i u novoj su svađi.
Zafer saznaje da je usvojen. A Begum i Seval da Timur flertuje sa obje i smjeste mu igru. Sibel odluči da on ode u Njemačku i da tako sarađuju. Erhan i ona odlaze na porodičnu večeru sa njenom porodicom, gdje njen otac mu stavi do znanja kako su moćni. 
Sutradan, Elif, Erhan i Buran odlaze u hotel na planini. Tundžaj je nesiguran povodom Elif i moli Sibel da oni pođu i uvjere se. Sibel isprva odbije, ali kada Elif ugasi Erhanu telefon, postaje sumnjičava i pristaje sa ode sa bratom. 
Elif se pokuša približiti Erhanu i nagovara ga da opet budu porodica. Sibel i Tundžaj stižu baš kada je Erhan odbije. Svi vide njeno pravo lice. Erhan joj stavi do znanja da voli Sibel, a i rekao je Burhanu istinu. Sibel i on odlaze, a Tundžaj je grli, razumije je zašto je postala takva.
Nakon nekog vremena, Sanem i Arda su srećni zajedni. Tundžaj, Elif, njegov sin i njen otac su postali prava porodica. A Sibel i Erhan primaju najsrećniju vijest – postaće roditelji.
Sve epizode OVDE
Zadnja epizoda OVDE 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site