Ego - 2. epizoda - Erhan pristaje na Sibelinu ponudu!

Ego - Erkege Güven Olmaz - Muškarcima se ne može verovati

Ego – 2. epizoda – Erhan pristaje na Sibelinu ponudu!

By  | 

Erhan govori Elif da ode u sobu i sačeka ga, on će pričati sa Sibel. Elif pita o čemu ima razgovarati, malo mu je 3 miliona? Prodaće i sebe i njihovu vezu? Naljuti se i ode. Erhan odlazi kod Sibel i govori da je ona lijepa i mlada žena, ne razumije šta želi od njega. Sibel mu govori da potpiše ugovor ako pristaje na ponudu. Erhan iako ne želi, potpisuje. Elif ga zove uplakana, Sibel mu uzme telefon i prekine. Govori da je to njeno pravo iz ugovora. 
Erhan i Sibel se nakon tri provedena dana i noći u Antaliji vraćaju u Istanbul. Sibel je postigla veliki uspjeh na reviji, ali u Antaliji postoji jedna osoba koja zna šta se dogodilo. Sibel rizikuje da izgubi karijeru i povjerenje svoje porodice, dok Erhan rizikuje da izgubi Elif. Tundžaj se nalazi pred teškim ispitom. Erhan i Elif se susreću i on je moli da razgovaraju. Elif nakon što je preživjela 3 dana pakla ne želi razgovarati, sve je rekao. Odlazi do Sibel i zaprijeti je da će joj se osvetiti što joj je uništila život.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site