Ego - 3. epizoda - Ko ucjenjuje Sibel i Erhana?!T

Ego - Erkege Güven Olmaz - Muškarcima se ne može verovati

Ego – 3. epizoda – Ko ucjenjuje Sibel i Erhana?!

By  | 

Sibel i Erhan su satjerani u ćošak kada fotografije misteriozna tri dana koje su proveli zajedno procure u štampu. Pitanje je da li je ta osoba vidjela sve šta se desilo između njih. Ovo pitanje je sada centar njihovog fokusa i moraju da pronađu osobu tu osobu. Šokirani su saznanjem da je ta osoba ni manje ni više nego Sibelin brat Tundžaj. Tahir pozove Sibel i njenog brata Tundžaja kako bi saznao ko je Erhan i šta se dešava. Elif je sa Tundžajevim sinom Berkajem za kog je tek saznao da postoji. Prisluškuje porodicu kada se pojavi Erhan. Erhan staje na Sibelinu stranu. Elif planira osvetu te se zbližava sa Sibelinim bratom Tundžajem dok Erhan i Sibel postaju sve bliži u borbi protiv neprijatelja.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site