Ego - 6. epizoda - Vjenčanje Sibel i Erhana!

Ego - Erkege Güven Olmaz - Muškarcima se ne može verovati

Ego – 6. epizoda – Vjenčanje Sibel i Erhana!

By  | 

Nakon što mu Elif saopšti da dijete nije njegovo, već Tundžajevo, Erhan je slomljen. U svojoj žalosti, odlazi kod Sibel kako bi našao utjehu i krene je poljubiti. Sibel, koja zna da je Elif trudna ga pita o čemu su razgovarali i zašto ne preuzme odgovornost za svoje dijete. Ali on joj saopšti da je dijete Tundžajevo i Sibel ga ošamari jer ona nije neka utješna nagrada i izbaci ga iz kuće.
Sledećeg dana, oni u firmi hodaju ruku po ruku kao zaljubljeni par i izazovu pažnju mnogih. Erhan se suočava sa svojim pravim osjećanjima. a Sibel je zadovoljna krahom Erhanove i Elifine veze i provocira Elif pred Tundžajem. Sibel proba vjenčanicu. A daje Erhanu i novu naredbu – vrijeme je da se preseli ka njoj.

Stigao je i dan vjenčanja Sibel i Erhana. A i Elif je pozvana i dolazi sa Tundžajem pod ruku. Erhan primjeti njihovu bliskost. A Sibel prije nego što sjedne za svadbeni sto, čuje razgovor Tundžaja i Elif i istinu – dijete je Erhanovo!

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site