Ego - 7. epizoda!

Ego - Erkege Güven Olmaz - Muškarcima se ne može verovati

Ego – 7. epizoda!

By  | 

Prije nego Sibel sjedne za svadbeni sto, saznaje da je Erhan otac Elifine bebe. Ona oklijeva hoće li Erhanu reći istinu ili ne, ne zna šta da radi. Nihan je odvela Berkaja i to napravi pometnju na vjenčanju. Sibel odluči da prekine vjenčanje zbog toga. A potom Erhanu saopšti da odustaje i ne želi se udati.

Erhan je šokiran Sibelinom odlukom i pokušava otkriti razlog iza te njene odluke. Govori joj da je vidio da je pričala sa Elif, šta joj je rekla? Sibel ne otkrije ništa. Sledećeg dana, on opet insistira na odgovoru, a Sibel ga uvrijedi govoreći da li treba još 3 miliona da mu da, da bi je ostavio na miru? Erhan odlazi uvrijeđen.

Nalazi se sa Elif koja mu takođe ne kaže istinu. Elif ispriča Sibelinoj porodici istinu, kako je Sibel ponudila Erhanu novac i on je ostavio. Svi su šokirani. Erhan odlazi od Sibel, ne zato što ga je vrijeđala i što ga je ostavila na vjenčanju, već zato što nije bila iskrena, šta joj je Elif rekla prije vjenčanja. Sibel mu kaže da ne ide, ali on je pita da ponovi. Ona odustane.

Odlučuje da ode na operaciju i izgubi svaku šansu da se ostvari kao majka. Melis nazove Erhana i saopšti mu to, moli ga da je zaustavi. Prizna mu i da je Sibel jako zaljubljena u njega. Erhan spašava Sibel da uništi svoj život. Govori joj da nema namjeru da ode od nje. Vjenčaju se u uskom krugu ljudi, samo oni, svjedoci i Sibelina sestra. Ali njihovu sreću kvari Esin.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site