Ego - 8. epizoda!

Ego - Erkege Güven Olmaz - Muškarcima se ne može verovati

Ego – 8. epizoda!

By  | 

Erhan od Esin saznaje da Elif nosi njegovo dijete. Raspravlja se sa Sibel što mu nije rekla. Ona govori da će se razvesti, brak je svakako dogovor. On govori da za njega nije bilo tako kada je vodio sa operacije ili kada je išao da joj kupi poklon ili kada je pogleda. Nebitno, odlazi kod Elif. Sibel je tužna.
Erhan dolazi do Elif koja je sa Tundžajem i njegovom porodicom i govori da zna da je otac. Svi su šokirani. Odlaze nasamo i on joj se pravda da nije znao. Elif veli da bi ostao sa njom samo zbog bebe, a zamišljao Sibel. Gotovo je, ona ga ne želi više.
Sibel i Tundžaj grle jedno drugo, ljubomorni su na Elif i Erhana. Opet su sami ostali.
Erhan daje otkaz kod Sibel, a ona traži da potpiše razvod. Erhan odbija.

Tundžaj govori Erhanu da je kukavica i povrijeđuje sve oko sebe. Ne zaslužuje ni Elif ni Sibel, srećnije su bez njega. Sibel je tužna, nedostaje joj Erhan.

Elif govori Sibel da će vratiti Erhana nazad, a ona će otići iz njihovog života. Daje joj papire koje je potpisao Erhan, izgubila je ovaj put. Sibel pocijepa papire i govori da je ona Sibel Koraslan i izgubiće samo kada ona to želi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site