Ego - 9. epizoda!

Ego - Erkege Güven Olmaz - Muškarcima se ne može verovati

Ego – 9. epizoda!

By  | 

Elif govori Sibel da je odvratna osoba. Sibel joj odbrusi da je ona njoj dala šansu, a ona je rekla da je dijete Tundžajevo. Ali neka zapamti da Erhan ne voli nju, već bebu u njenom stomaku. Ode.
Kasnije, Sibel govori Erhanu da se neće razvesti. On je pita da se stavi u njegovu situaciju. Sibel odbrusi da je ne interesuje, svijet se ne vrti oko njega, ovo je sada rat Elif i nje.
Timur dolazi u firmu i upoznaje se sa Sibel. Udijeli joj komplimente i zagrli se. Čak joj pokloni ogrlicu. Erhan je ljubomoran dok to sve gleda.
Tundžaj i Sibel izbacuju Tahir i Esin iz firme.

Sinem govori Ardi da se ne mogu više viđati, udaće se za Zafera. Timur i Sibel se dogovore da dođe kod nje na večeru, da spremi suši. Ali Erhan se pojavljuje na večeri i naglasi da je ona njegova žena. Pridruži im se.

Kada ostanu nasamo, Sibel ga pita zašto je lagao Elif i došao tu samo da ona ne bi bila sama sa Timurom. Erhan joj odgovori da je zaljubljen u nju, zaljubio se u nju. Ali Elif dolazi i prekida ih. Elif i Erhan odlaze. 
Elif moli Erhana da joj kaže da nije zaljubljen u tu ženu, ali on odgovori da ne može. Iako je zaljubljen u Sibel, spreman je provesti život sa njom i djetetom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Elif izgubi dijete i govori Tundžaju da ne govori nikome. On govori da mora Erhan znati. Nazove ga i govori mu da su u bolnici.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site