Ejup želi da se osveti Kenanu!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 90 epizoda drugi deo,Ejup želi da se osveti Kenanu!

By  | 

o-hayat-benim-90Ejup želi da se osveti Kenanu!

Bahar dolazi kod Evsun na posao vidno uznemirena.Evsun je pita šta se desilo i podseća je da se sinoć udala.Bahar joj govori kako su otišli u hotel i tamo se oglasio požarni alarm, a zatim su na njihovom spratu videli Džemre izbodenu nožem.U njihov butik dolaze prve mušterije.

Mehmet odlazi kod Džemre u bolničkoj sobi i pita je ko joj je to učinio, kaže joj da će je on zaštititi.Ona mu kaže da se sve brzo desilo i da nije videla.

Muge se izvinjava Džemalu što ga je poljubila.Džemal kaže da je dobro što je to uradila jer je tako video Zejnepino pravo lice.
Hulija je zabrinuta što Kenan nije kući i nejavlja se na njene pozIve, odlazi da ga traži.Mehmet izvodi Džemre iz bolnice i dovodi je u vilu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Evsun odlično posluje u butiku.Sultan joj kaže da joj je drago zbog nje, ali njena Zejnep je i dalje bez para.Sultan joj kaže da je mislila da Evsun i Zejnep da malo novca.Evsun joj daje novac, ali je Sultan nezadovoljna i traži 15 000 za Zejnep, a za nju (Sulta) 1o posto od toga, jer je ona Zejnepin menadžer.

U Zejnepin kraj dolaze novinari kako bi saznali nešto o njenom životu.Svi stanovnici mahale teraju novinare, Hanife koristi situaciju i daje intervju.Ona govori da je Zejnepina biološka majka bila prostitutka i da je Zejnep kad je uspela u životu zaboravila ženu koja ju je odgajila.Hanife govori loše o Zejnep i kaže da je ostavila čak i svog muža Džemala.

Džemal obaveštava Huliju i Muge ( koje vozi) da ih od kuće prati jedan auto ( to je Ejup).Ejup im prepreči put, vadi pištolj i govori im da izadju iz auta.Džemal vraća auto u rikverc i beži mu.Ejup puca u auto, a zatim u nebo i doziva Kenana…

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site