Ek Bhram: Sarvagun Sampanna - 1. epizoda - Kabirov povratak kući!

Ek Bhram - Sarvagun Sampanna

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 1. epizoda – Kabirov povratak kući!

By  | 


PK smatra da bi “prasad” trebala spremiti Đanvi. Suman (njegova supruga) može dotaknuti tu spremljenu hranu. U čemu je razlika?
Potom se okrene i krene odatle. Na hodniku ga sustigne Suman i priđe mu. Stane mu iza leđa, suznih očiju, vidno povređena: “Zašto da Suman samo dotakne? Zašto ja ne mogu da spremim tu hranu?”
PK kaže da njeno zdravstveno stanje nije najbolje. Pojavi se Đanvi, koja podrži Suman i uspe da ubedi PK-a da hranu spremi Suman. PK upozori Suman da ništa ne sme da pođe po zlu, a potom ode odatle.
Suman je zahvalna Đanvi, a takođe je primetila – i ne samo to – svesna je činjenice da je u kući niko ne uvažava i ne poštuje sem nje (Đanvi) i njene sestre (Išani). Ostali ukućani misle da je luda. Đanvi pokuša da je uteši, uverava je i da će je svi nahvaliti kad spremi hranu. Međutim, čim se ova okrene i ode u kuhinju, osmeh sa Đanvinog lica spadne. Priđe akvarijumu sa ribicama i ubacuje im hranicu: “I vi ste gladne? Riba je kraljica u vodi.. život joj od vode zavisi… Dotakni je – uplašiće se! Izvuci je napolje, i….”
Opasno pogledava ribice unutar vode sa zločestim osmejkom na svom licu. Očigledno smera nešto… 🙂
Sa druge strane, Suman je stigla u kuhinju. Odmah se baci na posao. Služavka se čudi što će ova spremiti “prasad”, odmah se skloni od nje. Suman nije najdraže što je ova čudno zagleda, sa neodobravanjem, ali uprkos tome nastavi da kuva.
Nakon što je Suman spremila hranu, Đanvi je posluži svim sveštenicima. Glavni sveštenik uzme zalogaj i unutra ugleda mrtvu ribicu: “Katastrofa!!” Odgurne stolić i ustane na noge. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - moderator i prevodioc. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site