Ek Bhram: Sarvagun Sampanna - 108. epizoda - Hoće li se Kabir i Puđa rastati?

Ek Bhram - Sarvagun Sampanna

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 108. epizoda – Hoće li se Kabir i Puđa rastati?

By  | 


Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 108. epizoda – Hoće li se Kabir i Puđa rastati?

Prevod: Jeca. 😀 
Đej pokuša da podmetne Kabiru da potpiše papire za imovinu, ali ga Puđa upozori da pročita. Kabir je šokiran videvši papire za imovinu. Đej želi 50% imovine. Oni se posvađaju. Čanda podrži svog sina i preti da će napustiti kuću sa decom. Đeja napadnu na ulici napadnu ljudi jer je ćerka člana veća izbačena sa ispita zbog prepisivanja. Kabir dođe i spasi ga. Njega krenu da ubodu nožem kad se Puđa pojavi i čvrsto uhvati nož pritom se povredivši. Ovi pobegnu. Kabir se pobrine za Puđinu ranu i pita je zašto je rizikovala svoj život. Puđa odgovara da nije imala drugog izbora da spasi Đeja, njegov život je vredniji od njenog. Čuvši to, Đej pocepa papire za imovinu i izvini se Puđi. I Čanda joj se izvini. Čanda i Kabir mole Suman da oprosti Puđi. Suman kaže da Puđa može ostati tu, ali ona će napustiti kuću. Puđa odluči da ona napusti kuću.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site