Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 15. epizoda – Đanvi sprema zamku!

Ek Bhram - Sarvagun Sampanna

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 15. epizoda – Đanvi sprema zamku!

By  | 

Đanvi sprema zamku!

Prevela: Maja 😀

Đanvi se uspaniči čim primi poziv pitajući da li je ona Puđa Šarma. Ona gubi kontrolu nad vozilom i jedva izmiče saobraćajnoj nesreći, zatim uzvraća poziv istom broju i pita odakle dolazi ovaj poziv. Čovek odgovara da je to javna govornica. Kavja uzima lekove za Suman. Suman dobija napad panike i govori da joj ne treba lek, nego da se pozove Đanvi. Kavja objašnjava da je Đanvi izašla ispred i pominje lek. Suman se složi i pita zašto tolika doza, ali ova tvrdi da je potrebno i daje joj lekove. Išani se smeška zlobno posmatrajući ovo. Đanvi se vraća kući zapanjena prisećajući se nedavnih dešavanja. Išani obaveštava da je Kavja dala lekove Suman.

Konferencija za štampu počinje. Đanvi ubeđuje novinare da je PK nedužan i da je lažno okrivljen. Novinar joj govori da lepo ume da priča, pa zašto onda sama ne nastupa na izborima. Ona veli da nije mislila o tome. Suman dobija napad šizofrenije nakon uzimanja pogrešnih lekova, pa pravi metež lomeći stvari i udarajući prisutne ljude. Kabir i Druv pokušavaju da je smire. Đanvi se seća mlade Suman kako se drala na nju da je njen otac lud i da treba da završi u ludnici pošto je opasan po ostale osobe. Ona dotrčava do Suman i teši je. PK grli Suman i govori javno da je njegova supruga nestabilna psihički i da on brine za nju. Komisionar tvrdi da je PK porodičan čovek i da se dosta stara o svojoj porodici. Išani govori sestri da PK obrće stvari u svoju korist ovako. Đanvi namerno spominje novinarima zemlju koju PK poseduje van Indore.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Posle, on pita šta je bilo sa Suman danas. Đanvi veli da je Kavja dala lekove Suman. PK odšeta odatle zaključujući da je to tuđa greška, svakako ne njegova. Đanvi se smeška zlobno.

U narednoj epizodi:

PK napada Kavju pošto je zbog njene greške Suman napravila rusvaj na konferenciji. Kavja viče za sebe da nije pogrešila, ali da joj on ne bi rekao ovo da je priseban.

Kraj 15. epizode.

We don’t own this picture.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site