Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 20. epizoda – Kavja posumnja u Đanvi!

Ek Bhram - Sarvagun Sampanna

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 20. epizoda – Kavja posumnja u Đanvi!

By  | 

Plemenita Đanvi…ili osvetoljubiva Puđa? 😉

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 20. epizoda – Kavja posumnja u Đanvi!
U rezidenciji Mitalovih, Suman se sa vazom u rukama obruši na sirotu Kavju rekavši da je videla snimak sa konferencije za štampu, ludela je tog dana. Tog dana joj je ona (Kavja) dala lekove! Kavja pokuša da je smiri, ali je ova uporno napada vazom u rukama. 
U bolnici, Išani se omotala oko Kabira i glumata da joj nije dobro, da je on pridrži. Kabir zamoli Druva da nazove Đanvi i pozove je tamo. Druv tako i uradi. Đanvi mu se u žurbi javi. Slaže ga da joj se auto pokvario negde, stiže uskoro. Druv se ponudi da dođe, ali ona odbije. 
Kavja nekako uspe da smiri Suman, koja zaplače… Tvrdi da joj je dobro, nije bolesna… Kavja je i sama u suzama, teši je, a onda proveri pilule koje joj je Đanvi naložila da daje svekrvi. 
Đanvi stigne na ono mesto gde su ovi zakopali Šela, traži ga.
Druv dođe na mesto koje mu je Đanvi rekla da se nalazi sa pokvarenim autom. Naravno, ne nalazi je tamo, što mu biva čudno.
Đanvi napokon shvati da je Šel zakopan, i otkopa sve do kovčega. Pokuša da otvori katanac, kada začuje nekoga iza sebe. Okrene se i zatekne Ammu. Amma joj pomogne i uspeju da otvore kovčeg. Obe su u suzama videvši stanje u kom se nalazi Šel. Đanvi je jako potresena, ali je Šel uverava da će biti dobro, sve dok ona ne ispuni svoju osvetu. Amma je ubrzo pošalje odatle u bolnicu, kod Išani, kako Mitalovi ne bi posumnjali.
We don’t own this picture.
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - moderator i prevodioc. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site