Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 21. epizoda – Đanvi/Puđa se obračuna sa Manoharom!

Ek Bhram - Sarvagun Sampanna

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 21. epizoda – Đanvi/Puđa se obračuna sa Manoharom!

By  | 

PK i njegov prijatelj razgovaraju


Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 21. epizoda – Đanvi/Puđa se obračuna sa Manoharom!

Druv izjavi da je onaj doktor imao dve ćerke, mlađa je bila Kabirovo godište, a starija njegovo. Zvala se Puđa, i tad mu je bila prijateljica… Prikazuju nam Đanvi i Išani kako pažljivo gledaju.
U autu, PK i njegov prijatelj razgovaraju o Šelu, i tome da neko vrlo blizak PK-u mora da stoji iza svega toga. Manohar vozi napred, tiho kaže da je za sve kriva snaha kuće, a oni pojma nemaju. PK-ov prijatelj mudro zbori da čovek ništa ne vidi kad sasvim približi ogledalo. Ali, činjenica je da postoji skrivena tajna. Ako ta tajna izađe na videlo, svi će oni biti uništeni. Neki osećaj mu govori da je osoba odgovorna za sve u njegovoj blizini. Manohar se opet misli; da li sve ovo radi Đanvi iliti Puđa? Saznaće večeras kad se bude sastao sa njom.
U rezidenciji Mitalovih, Đej i Sonali pitaju Čandu o onom incidentu pre 20 godina. Čanda pokuša da izbegne odgovor zbijajući svoje uobičajene šale.
Međutim, stiže PK koji veli da njihova radoznalost zahteva odgovor. Na kraju krajeva, i zakon gravitacije je otkriven jer je neko bio radoznao. Povuče Đeja na stranu, kaže mu da pita majku (Čandu) zašto je njegov i Sonalin otac samo pobegao. Gurne ga rekavši mu da pita o tome iz svoje radoznalosti. Čanda se uplaši. PK opet kaže Đeju, ali i Sonali da pitaju zašto je njihov otac samo pobegao. On vikne da tu odeću, taj krov nad glavom i hranu imaju zahvaljujući njemu. Znao je da im pruži sve to, a znaće i da im oduzme ako treba.
Kavja dođe, čuje ovu raspravu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - moderator i prevodioc. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site