Ek Bhram: Sarvagun Sampanna - 24. epizoda - Hoće li Kavja saznati da je Vjom bio izdajnik?

Ek Bhram - Sarvagun Sampanna

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 24. epizoda – Hoće li Kavja saznati da je Vjom bio izdajnik?

By  | 

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 24. epizoda – Hoće li Kavja saznati da je Vjom bio izdajnik?
Prevela: Maja
Čanda dolazi i govori Đanvi da izabere sarije za njen rođendan. Ucenjivač je zove i Čanda stavlja na zvučnik, a on spomene Puđu. Međutim, Čanda kaže da je ovo verovatno pogrešan broj jer nema Puđe nego Đanvi. Manohar misli da niko neće moći da prati njegov poziv sa internet mreže. On seda u vozilo i odlaže telefonske uređaje po strani. PK ga zafrkava da čak i on ima samo jedan broj, ali Manohar pojašnjava da mu drugi služi za hitne slučajeve samo.
Šorja posećuje Kavju i kreće da joj kaže nešto oko Vjoma, ali se Kabir umeša i izvede ga napolje dok Kavji govori da donese nešto sveže. Kabir ga hvata i pita zašto je tu, šta je pošao da kaže Kavji. Ovaj mu priča da zna da je Vjom dvostruki agent i da kaže to Kavji, njena je obaveza da zna istinu. Kabir mu naredi da ćuti i upravlja okolnostima kako zna i ume. Ovaj ga opominje da pravi grešku koliko god mu Vjom bio najbolji drug i da ga uzaludno brani. Kabir veli da je on prevashodno vojni oficir, ali ne sme da poljulja živote Kavje i Aruša istinom da je Vjom izdajica i pretnja njihovoj državi. Đanvi je čula sve ovo i rastužila se. Kabir plače i razmišlja kako ne može da saspe surovu istinu Kavji u lice.
Najava: Izveštaj stiže kući.
Sadržaj svih epizoda ove serije možete pronaći OVDE

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site