Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 40. epizoda - PK upropasti Đanvin plan!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Ek Bhram - Sarvagun Sampanna

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 40. epizoda – PK upropasti Đanvin plan!

By  | 


Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 40. epizoda – PK upropasti Đanvin plan!

Prevod: Jeca 😀 
Kavja optužuje Kabira da ju je izdao time što ju je oženio iako je znao da je njegov prijatelj Vjom bio izdajnik. Istina da je njen muž Vjom bio izdajnik stvara ciklon u njenom životu i to sve zbog njega (Kabira). Uvek će je zvati udovicom izdajnika. Kabir kaže da će od sad njeno ime vezivati za njegovo. Kavja kaže da od sad mrzi i ljubav i prijateljstvo i zaključa se u sobu. Kabir kuca na vrata.
Kavja nastavlja da plače prisećajući se PK-ovih grubih reči. Kabir kaže Kavji da pogrešno razmišlja, 6 godina braka sa Vjom nisu greška, dobila je Aruša; sad će oboje da pruže bolji život Arušu. Nastavlja da je i on samo čovek, i njega je šokirala Vjomova istina, nije znao šta da radi, samo je znao da želi da zaštiti najbolju prijateljicu Kavju i njenog sina Aruša. Aruš priđe Kabiru i pita ga da li sutra mora da ide u školu.
Kavja otvori vrata i kaže mu da ne mora, jer je školsko igralište bilo malo, a on voli veliko. Aruš se raduje. Kabir mu kaže da će pronaći veliku školu. Amma kad sazna za Đanvinu povredu, insistira da se vidi sa njom. Đanvi kaže da je dobro, metak joj je samo okrznuo rame. Otkrije joj da je Kavja pronašla fajlove u Manoharovoj sobi i dala ih Ragavu koji ih je predao PK-u, u fajlovima je možda dokaz protiv nje i napeta je. Išani obaveštava Đanvi da ju je PK zvao. Đanvi dođe kod PK-a i ugledavši celu porodicu pita šta se desilo, zašto je tako gledaju. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site