Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 42. epizoda – PK optuži Kavju da je lopov!

Ek Bhram - Sarvagun Sampanna

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 42. epizoda – PK optuži Kavju da je lopov!

By  | 

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 42. epizoda – PK optuži Kavju da je lopov!

PK gleda snimak sa video nadzora i pita se ko je ta devojka koja je ušla u njegovu sobu i otvorila sef. Jer je slika crno-belo, ne može dobro da vidi lice. Đanvi razmišlja kako ju je taj starac mnogo namučio; popravio je kamere video nadzora bez ičijeg znanja. On pita Đanvi da li je to ona, pošto je u to vreme bila kući. Đanvi kaže da je spavala u svojoj sobi, Kavja je ranije došla kući, sigurno je to ona.
PK joj kaže da čeka i da vidi kako će izvući istinu. Đanvi se pita šta smera. PK okupi porodicu i posluži im slatkiše. Svi ga začuđeno gledaju. On kaže da imaju ritual da zajedno večeraju i jedu slatkiše, to je normalno. I on uzme jedan, a takođe servira i Kavji ismevajući je. On potom pita da li može da započne sa svojom istragom. Deda ga pita kako to misli. PK govori da imaju vešticu u kući, a potom upita Kavju zašto je ušla u njegovu sobu i pokušala da ukrade bogatstvo iz sefa.
Kabir upozori PK-a da pazi šta priča i da prestane da lažno optužuje Kavju. PK im pokaže snimak sa video nadzora i pita da ako to nije Kavja ko je, s obzirom da se ona vratila kući pod izgovorom da će da brine o Đanvi. Kabir ga pita kako može biti tako siguran da je to Kavja, ona nikad ne bi uradila takvo nešto. PK govori da je to onda Đanvi. Đanvi je napeta. Deda ga pita da li je poludeo, Đanvi ne može uraditi ništa pogrešno. PK govori da je Kabir to rekao. Kabir odgovara da nije. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site