Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 43. epizoda – Kabir je siguran u Kavjinu nevinost!

Ek Bhram - Sarvagun Sampanna

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 43. epizoda – Kabir je siguran u Kavjinu nevinost!

By  | 

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 43. epizoda – Kabir je siguran u Kavjinu nevinost!

Išani se raduje nakon što čuje da Kavja napušta kuću Mitalovih. Ona kaže Đanvi da je srećna što će Kavja izaći iz Kabirove kuće, sad će ona (Išani) ući u njegov život. Đanvi je upozorava da bude oprezna dok priča jer je PK postavio nevidljive kamere po celoj kući, možda ne u toj sobi, ali ispred sigurno jesu.
Postanu napete kad vide da se vrata otvaraju i da neko ulazi, ali odahnu videvši da je to Aruš. Aruš priđe Đanvi i pita je zašto Kavja stalno plače i ne priča sa njim. Đanvi objašnjava da je to normalno, i on bi plakao da ga je neko grdio, neka se opusti i sačeka dok se Kavja smiri. Aruš pristane i ode. Išani besni i pita je zašto se toliko sprijateljila sa Arušem. Đanvi je upozori da je on dete, a one se neće igrati sa emocijama dece. Kabir odlazi u sobu Druva i pita gde je Đanvi, treba mu njena pomoć, siguran je da Kavja ne može pokrasti njihovu kuću.
Druv kaže da i on isto oseća, ali ne mogu uopšte da sumnjaju na Đanvi. Đanvi dođe tu. Kabir ponovi šta je rekao. Đanvi priča da se vratila iz Ragavove kuće i zaspala u svojoj sobi, probudio ju je fiksni i videla je Kavju da se javila, koja je rekla da se veza prekinula. Kabir pita u koliko sati je to bilo. Đanvi odgovara oko 10:30. Kabir kaže da je ta devojka ušla u PK-ovu sobu oko 9:30. Onda je sigurno da Kavja nije ta devojka. On odlazi u svoju sobu i zatekne Kavju kako se pakuje. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site