Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 53. epizoda – Išani je ljuta na Puđu zbog Kabira!

Ek Bhram - Sarvagun Sampanna

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 53. epizoda – Išani je ljuta na Puđu zbog Kabira!

By  | 

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 53. epizoda – Išani je ljuta na Puđu zbog Kabira!

Puđa pali PK-ove slike kad Kabir uđe i vidi to. Puđa ga provocira rekavši da je došao u pravo vreme. Kabir moli Puđu da pruži utočište njihovoj porodici jer to nije njihova krivica. Ona mu baca novčić i kaže mu da to zaslužuje, ona sad poseduje sve. Optuži celu porodicu da su ćutali, nikad im neće oprostiti.
Kabir je optuži da je postala kao njen otac i upozori je da će sve vratiti. Policija stiže u Ragavovu kuću i optužuju ga za pomaganje PK-u u ubistvu Ašoka Šarme i suspenduju ga. Odvode ga na ispitivanje zajedno sa njegovom ženom. Policija isprazni kuću da bi je prodali. Kabir obeća majci da će rešiti sve. Kabir kaže dedi da im niko neće pomoći, ali bar su zajedno. Puđa kaže sestri da će joj dati bilo šta. Išani traži Kabira.
Ona odgovori da ne želi njene poklone. Puđa je podseti na njihovu osvetu, ali Išani je upozori da će i ona otići. Amma kaže Puđi da ode što njoj slomi srce.  Kabir se posvađa sa recepcionerom hotel zbog vređanja njegove sestre, zato mu kaže da ga udari. Da bi ublažio situaciju, Kabir kaže da su bar pod istim krovom. Puđa je sama u velikoj kući pošto je Išani odbila da dođe. Pokuša da uživa u svom uspehu, ali samoća je izjeda.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site