Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 90. i 91. epizoda - Kabir i Puđa se venčaju!

Ek Bhram - Sarvagun Sampanna

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 90. i 91. epizoda – Kabir i Puđa se venčaju!

By  | 


Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 90. i 91. epizoda – Kabir i Puđa se venčaju!

Prevod: Jeca. 😀 
90: Venčanje počinje. Puđa i Kabir obilaze krugove dok je on tera da se zakune da će se kajati za svoje grehove i izvinjavati se njegovoj porodici dok joj ne oproste, da će ih nesebično služiti i prihvatiti kao svoju porodicu. Rani uzme nož sa namerom da ubije Puđu, ali šokira se kad vidi da su se ovi venčali. Prve bračne noći, Puđa planira da uspava Kabira da bi potražila majku, ali na kraju oboje završe pijani, uživajući u društvu jedno drugog.
91: Pijani Kabir prizna takođe pijanoj Puđi da oseća krivicu jer je oteo njenu majku i mučio je (Puđu). Ona takođe prizna da nije trebalo da se ponaša tako prema njemu i njegovoj porodici. Rani glumi pred Đejom da se kaje za sve što je uradila i jer je podržala Puđu u pogrešnim stvarima. Đej joj poveruje. Rani razmišlja da će ga iskoristiti protiv Puđe. Kabir tera Puđu da obavi ritual nošenja 7 posuda na glavi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site