Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – od 105. do 107. epizode

Ek Bhram - Sarvagun Sampanna

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – od 105. do 107. epizode

By  | 


Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – od 105. do 107. epizode

Prevod: Jeca. 😀 
105. epizoda:
Nakon priznanja ljubavi, Puđa i Kabir se zagrle. Puđa je sigurna da je njegova porodica neće prihvatiti, ali Kabir je ubeđuje da se bori za svoje pravo. Maskirani ljudi upadnu u kuću i traže da im daju sav novac koji imaju. Puđa uspe da skine masku jednom od njih i to je Ranđit koji prizna da je slušao Ranina naređenja, potom pobegne. Rani kaže da zna da glume da se razvode dok sa druge strane izjavljuju ljubav jedno drugom. Izaziva ih da će oduzeti Puđi sreću. Puđa uzvraća da ili će promeniti Rani ili će se razvesti od Kabira. Puđa i Kabir su romantični krijući se od porodice.
106. epizoda:
Sveštenik dolazi u kuću Mitalovih. Neko doda ribu u njegovu hranu, ali Puđa izvuče stvar svojim pevanjem. Suman optuži Puđu da stoji iza ovoga. Kabir želi da proveri snimak video nadzora, ali on je obrisan. Puđa prizna Kabiru da je ona obrisala snimak jer je videla Rani kako dodaje ribu. Rani prebacuje Puđi da glumi da je dobra da bi zadivila Kabira, nikad neće uspeti u svom planu.
107. epizoda:
Deda shvata da se Puđa promenila. Rani nahuška Čandu da će Puđa da nagovori Kabira da prebaci svu imovinu na njeno ime, pa zato Đej treba da se zaposli u fabrici da bi dobio potpisane papire o imovini. Đej tako i uradi. Anurada oseća da treba da da šansu Puđi, dok je Suman uverena da se Puđa nije promenila.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - moderator i prevodioc. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site