Ek Bhram: Sarvagun Sampanna - od 73. do 75. epizode - Druv otme Puđu!

Ek Bhram - Sarvagun Sampanna

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – od 73. do 75. epizode – Druv otme Puđu!

By  | 


Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – od 73. do 75. epizode – Druv otme Puđu!

Prevod: Jeca. 😀
73. epizoda:
Radnici fabrike se okreću protiv Kabira nakon što su videli snimak na kom čovek govori da ga je Kabir unajmio da ukrade kamion. Neko prati Puđin auto. Kasnije, Kabir shvata da je Puđa nestala o čemu obaveštava Rani. Druv se vraća kući sa krvavom košuljom. Prikazuju devojku koja je oteta i zavezana za stolicu.
74. epizoda:
Kabir sprema papire za razvod da pošalje Kavji. Đej je priveden u policiju zbog zarađivanja i pomaganja studentima da varaju na ispitima, ali zahvaljujući Kabirovoj molbi, nije podneta prijava. Rani optužuje Kabira za otmicu Puđe dok Amma ne veruje da on stoji iza toga i traži njegovu pomoć da pronađe Puđu. Đej se izvinjava zbog onoga što je učinio. Druv je taj koji je oteo Puđu. Kasnije, Kabir posumnja na Druva.
75. epizoda:
Kabir pita Druva da li je umešan u Puđinu otmicu što on negira. Porodica napadne Kabira jer je optužio brata. Međutim, Kabir ne veruje Druvu i prati ga. U međuvremenu, Puđa pokušava da pobegne iz zatočeništva. Kabir pronalazi mesto gde je Puđa zarobljena. Puđa uspe da pobegne, ali joj je loše pa je Druv stigne.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site