Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – od 76. do 79. epizode - Puđa ošamari Kabira!

Ek Bhram - Sarvagun Sampanna

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – od 76. do 79. epizode – Puđa ošamari Kabira!

By  | 


Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – od 76. do 79. epizode – Puđa ošamari Kabira!

Prevod: Jeca 😀
76. epizoda:
Druv pokuša da ubije Puđu, ali ga Kabir zaustavi. Policija stiže. Druv pobegne, iako Kabir pokuša da ga zaustavi. Iako je Rani ubeđuje da prijavi Kabira policiji, Puđa to odbija. Ima drugi plan. Kasnije, Suman kritikuje Kabira jer podržava Puđu i krivi nju za sve, dok Kabir želi da se Druv preda policiji. Puđa ima košmare i proganjaju je sećanja na otmicu. Suman dođe u firmu i napadne Puđu. Kabir zaustavlja Suman i odvodi je odatle. Puđa spreči Čopru da pozove policiju.
77. epizoda: 
Kabir odluči da odustane od osvete te podnese ostavku u kompaniji. Puđi nije svejedno zbog ovoga. Puđa zamišlja da je Suman vređa i šamara. Uzima sliku svoje majke i plače. Kabir saznaje adresu na kojoj se nalazi Druv i odlazi tamo.
78. epizoda: 
Druv je pobegao sa tog mesta. Kabir saznaje da Druv planira da poseti Puđinu modnu reviju i da je ubije pa se uputi tamo. Zapravo, iza svega toga stoji Čopra. Puđa na modnoj reviji održi emotivan govor o svom detinjstvu i o svojoj majci. Kasnije, tokom modne revije, misleći da je Puđa životno ugrožena, Kabir obori i razbije sliku njenih roditelja. Puđa ga ošamari pred svima.
79. epizoda:
Puđa optuži Kabira da je on pomogao Druvu da pobegne. Mislila je da se zaista pokajao, ali sve je to bila samo gluma. Više puta ga ošamari. Čopra počne loše da priča o Mitalovima pred svima. Puđa odbije da ga prijavi policiji, ne želi više ništa da ima ni sa njim ni sa njegovom porodicom. Kabir je povređen. Kabir ne može zaboraviti Puđine uvrede, dok ga Suman kritikuje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site