Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – od 84. do 86. epizode

Ek Bhram - Sarvagun Sampanna

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – od 84. do 86. epizode

By  | 


Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – od 84. do 86. epizode

Prevod: Jeca. 😀
84: Rani je besna jer je Puđa bila u Kabirovoj sobi noću i smišlja plan da omete “sangeet” ceremoniju tako da Kabir i Puđu ne mogu da igraju zajedno. Međutim, oni ipak zaigraju zajedno. Puđa sazna gde se nalazi njena majka.
85: Puđa je napadnuta od strane Kabirovih ljudi tokom pokušaja da spase majku. Kabir dođe i odvede je, prethodno izgrdivši svoje ljude. Puđa pokuša da odloži venčanje glumeći da joj je loše, ali je Kabir provali i upozori je da ne pokušava opet da ne bi izgubila majku. Kabir obaveštava porodicu da tetka Kaljani dolazi. Puđa priča Ammi da je Kaljani PK-ova rođaka koja je ranije često dolazila, ali zadnjih 5 godina je nije videla.
86: Ranđit sazna da je Kabir oteo Puđinu majku. Kabir tera Puđu da više puta pravi „halwu“ dok mu se ne svidi i da posluži porodici. Rani planira da unajmi ljude da otmu Puđu i da se ona (Rani) uda za Kabira. Kabir nahrani Puđinu majku „halwom“ koju je Puđa napravila.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site