Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – od 87. do 89. epizode

Ek Bhram - Sarvagun Sampanna

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – od 87. do 89. epizode

By  | 

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – od 87. do 89. epizode
Prevod: Jeca. 😀 
87: Suman savetuje Kabira da opet razmisli pre nego što oženi Puđu, ali on odgovara da radi ovo nakon što je dobro razmislio. U toku „haldi“ ceremonije, Suman baci „haldi“ na pod. Kabir traži da se pokupi „haldi“ sa poda i da se namaže na Puđino lice. Deda ugleda Puđinu majku u sobi njihove kuće i Kabir mu ispriča sve. Deda mu kaže da on (Kabir) ide PK-ovim putem i on ne može da odobri to. Za to vreme, Puđa pokušava da pronađe majku, ali bezuspešno.
88: Puđa sa suzama u očima obavlja molitvu. Sonali koja pomaže Kabiru obaveštava ga da je Puđina majka pobegla. Saznavši to, Puđa preti Kabiru da ga neće poštedeti ako se nešto desi njenoj majci. Kabir pronalazi Puđinu majku. Amma obaveštava Puđu da su njenu majku predstavili kao Kaljani. Kad Puđa ode u njenu sobu, shvata da je nema. Kabir joj kaže da se spremi za venčanje ili da se oprosti od majke.
89: Pred venčanje, neko otme Puđu. Rani obuče venčanicu i prekrije lice velom, međutim Kabir je provali. Iako pokuša da ga slaže da ju je Puđa naterala na to jer nije htela da se uda za njega, na kraju mu prizna da nije želela da se Puđa uda za njega jer ga voli i ne može ga gledati sa drugom. Kabir sažaljeva Puđu koja žrtvuje svoj život zbog majke i sestre, a sestra je spremna da je ubije zbog svoje sebičnosti. Rani odbije da mu kaže gde je Puđa. Zahvaljujući Suman, Kabir pronalazi Puđu, ali da Puđa ne bi videla Ranino pravo lice, Kabir slaže da je Puđa sama iscenirala ovo da bi otkazala venčanje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site