Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – od 94. do 97. epizode

Ek Bhram - Sarvagun Sampanna

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – od 94. do 97. epizode

By  | 


Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – od 94. do 97. epizode

Prevod: Jeca. 😀
94: Puđina majka priča Kabiru o detinjstvu Puđe i Rani, da je Puđa uvek pomagala drugima, a Rani je bila nestašna. Rani nastavlja da radi stvari za koje porodica optužuje Puđu. Policija obaveštava porodicu da je Puđa povukla tužbu protiv Druva. Suman se zapita da li se ona zaista promenila. Druv odluči da se vrati kući. Kabir odluči da proveri da li se Puđa zaista promenila.
95: Kabir i Puđa se nađu u romantičnom trenutku. Iako je čula gde se nalazi njena majka, Puđa kaže Kabiru da će otići tek kad je on odvede. Rani dođe kod majke i predstavi se, a potom počne da je huška protiv Puđe. Puđa se sukobi sa Rani jer joj je smestila, ali Đej stane u Raninu odbranu. Rani ga laže da je Puđa lažno optužuje. Ona nastavi da radi stvari za koje optužuje Puđu.
96: Suman doživi manji srčani udar, a Puđa je spasi, nakon čega se brine o njoj. Suman je napadne. Videvši Puđu uplakanu, Kabir odluči da je ujedini sa majkom. Puđa je emotivna kad vidi svoju majku koja je ošamari i kritikuje je zbog onoga što je uradila PK-ovoj porodici. Puđa je slomljena. Suman se izvinjava Arundati (Puđinoj majci) za sve i odluči da prebaci imovinu na Ranino ime.
97: Arundati kaže da nikad neće oprostiti Puđi. Kabir teši Puđu. Rani obučena u Puđinu odeću ukrade papire za imovinu. Svi osim Kabira optuže Puđu koja se pravda da nije to uradila. Kabir veruje Puđi i želi da izbaci Rani iz kuće. Puđa prizna da je to uradila. Suman spreči Kabira da izbaci Rani iz kuće.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site