Ek Bhram: Sarvagun Sampanna - uvod u seriju

Ek Bhram - Sarvagun Sampanna

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – uvod u seriju

By  | 


Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – uvod
“Ek Bhram…Sarvagun Sampanna” jeste indijska, triler serija koja se emitovala na “Star Plus”-u. Premijera serije bila je zakazana i održana 22. aprila ove godine. Serija je završena sa ukupno 109 ep.
SINOPSIS:
Đanvi je idealna, veoma uvažena snaha porodice Mital. Voljena je u porodici i njene odluke se uvek poštuju i uzimaju u obzir. Ali, uprkos tome što je naizgled savršena snaha, Đanvi zapravo gaji tajnu mržnju prema porodici, vrši svoju osvetu. PK-ov (takoreći glava porodice Mital), mlađi sin, Kabir Mital, vojni je oficir koji se vraća kući nakon šest godina.
Otkriva se da je Đanvi zapravo Puđa Šarma, ćerka dr. Ašoka Šarme.
Pre dvadeset godina, PK je okrivio Ašoka i spalio mu celu kuću. Ašoka je uspeo da spasi i pošalje iz spaljene kuće ćerkice Rani i Puđu, ali nije uspeo da spasi samog sebe i poginuo. Puđa je doživela najgore u životu i to ju je pretvorilo u hladnu osobu, ispunjenu željom za osvetu. Posvetila se tome da osveti smrt svog oca i gubitak svoje porodice. Nakon dobro skovane zavere i izvršenja svog plana, Puđa je uspela da uništi Mitalove. Sa velikim zadovoljstvom im je otkrila da je lažno bila udata za Druva (PK-ovog sina, Kabirovog starijeg brata), te da je sve bila samo obična farsa, deo osvete. Puđa potom preuzme kuću Mitalovih, a Mitalove ostavi bez krova nad glavom.
Ali… to nije sve. Nakon što Puđa uspe da razori i poslednju nadu Mitalovih, počinje hladni rat između Kabira i nje. Kabir otme Puđinu majku i natera je da se uda za njega kako bi spasila majčin život. Puđa postaje bespomoćna i primorana da se uda za njega. Nije ni svesna šta je tek čeka nakon udaje za njega… (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - moderator i prevodioc. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site