Ek Tha Raja Ek Thi Rani 05.02.2016. – 141. epizoda! - Page 3 of 3 - Turske-Serije.Net

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani 05.02.2016. – 141. epizoda!

By  | 

8

Kokila shvati da je kiselo,Rajeshwari popije u jednom gutaljaju. Upali muziku. Kokila i Rajeshwari plešu zajedno,pijane. Sledećeg jutra,Kunwar dolazi u Rajeshwarinu sobu i nalazi ih uspavane. Zove Kokilu,onda ode do Rajeshwari koja leži otvorenih usta na kauču. Baci vodu na Kokilino lice ,ona se odmah ustane. On prospe vodu i po Rajeshwareinom licu,i govori Kokili da je vrijeme za molitvu. Kokila je šokirana . Kunwar je pita da li je Rajeshwari zapamtila mantru. Ode nakon što ona potvrdi. Kokila budi Rajeshwar i pita je da li se sjeća ijednog stiha od te mantre. Bari Rani Maa govori Gayatri da je ona sigurna da jedina mlada koja ima pravo će sjediti sa Rana ji-em za molitvu. Govori da treba pomoć od Gayatri. Veli da se ona udala u istom hramu,Gayatri ide da donese cvijet,uvrijedjena je nakon tog vjenčanja i nije otišla u taj hram ponovo. Sada želi da se pokaje i ode ponovo u taj hram. Gayatri pita Bari Rani Maa da se spremi ,iće zajedno. Bari Rani Maa govori da Gayatri prihvata poraz na putna putu njene pobjede.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Najava: Rajeshwari drži cvijet i govori da izgleda da je plavi Kamal. Kokila veli da izgleda da će pobjediti sigurno. Sveštenik govori Rana ji-u da vrijeme ističe,pokazuje mu da sjedne sa Rajeshwari.

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site