Ek Tha Raja Ek Thi Rani (114. ep.) 30.12.2015. – Gayatri se upozna sa Sartajem! - Turske-Serije.Net

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (114. ep.) 30.12.2015. – Gayatri se upozna sa Sartajem!

By  | 

1

U palati, Rajeshwari se seća kako je kočija bila uništena jer je gledala Rana ji-a i Gayatri zajedno na zabavi. Ona razmišlja da sudbina neće uvek biti uz njih, moraće uskoro da uradi nešto drugo.
Kunwar objavi da je ritual palate da se Nova godina slavi svake godine. Ali ova godina je posebna jer je on pozvao pevačicu i plesačicu koja se brine o svima. Raj Mata se moli da se današnja proslava završi dobro. Rana ji i Gayatri uživaju u izvedbi. Na kraju izvedbe, Raj Mata pogleda okolo i ugleda Sartaja koji je bubnjar. On je pogleda i uđe unutra, Raj Mata ga prati.
Rana ji ide ka bini i hvali plesačicinu izvedbu. On joj da poklon.
Raj Mata pita Sartaja kako se usudio da dođe u palatu, može da naredi da ga ubiju tu. Sartaj kaže Raj Mati da ga je Avdesh pronašao u svom prvom pokušaju i ponudio mu je dobar novac. Raj Mata pita da li je rekao. Sartaj kaže da ona ne bi bila Raj Mata da je rekao, godinama je krio tu tajnu.
Gayatri ode da potraži Raj Matu.
Sartaj kaže da zna tako tvrdoglave ljude, on se neće povući. Raj Mata pita gde je on sada tačno. Sartaj kaže da je mislio da će Avdesh doći tu. Raj Mata kaže da Avdesh nikad ne radi ono što ljudi očekuju. Ona ponudi svoju medaljon Sartaju, on kaže da ne može da se proda, inače bi uzeo novac od Avdesh. Sartaj kaže da je ovo vreme da svima kaže istina i oni će im sami reći. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site