Ek Tha Raja Ek Thi Rani (117. ep.) 04.01.2016. – Rajeshwari optužuje Sartaja da ju je lišio njenog poštovanja! - Turske-Serije.Net

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (117. ep.) 04.01.2016. – Rajeshwari optužuje Sartaja da ju je lišio njenog poštovanja!

By  | 

1

Prevod: Nina. Hvala! 🙂

Epizoda pocinje sa Raj Matom koja vidi Sartaja kako pije,pita ga da li jos uvek nije otisao.Sartaj kaze da je gledao slike njegovog…Raj Mata ga zaustavi i odlazi.Sartaj cuje kako neko podmicuje nekog coveka za nekakav posao.On prati tu osobu i pita ko je to.Rajeshwari ga udari sa drvenim stapom.Rajeshwari misli kako je on sada sigurno video sta je ona uradila da otkrije istinu.
Gayatri deli torbu sa novcem medju slugama u palati.Rajeshwari dolaci tu trceci i placuci i zove Gayatri,odeca joj je iscepana.Optuzuje coveka da ju je lisio njenog postovanja.Sartaj dolazi tu pijan.Bari Rani Maa posmatra sve. Rana ji pita Rajeshwari ko je to uradio.Rajeshwari kaze njegov gost i pokazuje na Sartaja.Raj Mata je sokirana.Rana ji ga uhvati za okovratnik i kaze da je njegov greh uprljao zemlju Amirkota i da ce je sada precistiti njegovom krvlju. Zeli prvo da ga pita kako je upropastio devojcinu cast,pita ga ko je on.Sartaj gleda u Rana ji-a,Bari Rani Maa posmatra to sa durbinom.Rana ji kaze Sartaju da ako je on pao tako nisko,kako moze da ga pogleda u oci.Sartaj kaze Rana ji-u da je bio napadnut,cuo je dvoje ljudi kako planiraju smrt.On moze da vidi da je on(Sartaj) povredjen.Rajeshwari kaze da ga je ona udarila,inace bi on opet lagao.Ona kaze Rana ji-u da se vracala u svoju sobu kada ju je on odveo u jedan ugao/cosak. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  13 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site