Ek Tha Raja Ek Thi Rani (118. ep.) 05.01.2016. – Gayatri saznaje da je Sartaj Rana ji-ev otac! - Page 2 of 3 - Turske-Serije.Net

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (118. ep.) 05.01.2016. – Gayatri saznaje da je Sartaj Rana ji-ev otac!

By  | 

2

Raj Mata kaze cuvaru da Rana ji ne sme da se sretne sa Sartajem niposto.Cuvar odlazi.Raj Mata misli da tajna koja moze da se otkrije i unisti Gayatrin i Rana ji-ev zivot ce se zauvek zavrsiti sa Sartajom.

Bari Rani Maa peva “Bhajan” u hranu.(molitvene pesme) Cuvar odlazi iz hrama.Rajeshwari dolazi tu,pita je sta bi trebalo da zna.Bari Rani Maa je pevala Bhajan i u tom tonu joj kaze da jedan covek cuva tajnu.Mora se nagoditi sa njim.Raj Mata prolazi hodnikom. Rajeshwari pita kako ce se ona sresti sa njim.Bari Rani Maa je proklinje.Rajeshwari ugleda Raj Matu da dolazi u hram,sakrije se iza idola.Raj Mata kaze da do juce nije mogla da prica,a danas peva povisenim glasom.Bari Rani Maa ustane,dolazi do Raj Mata i drzi prasad u rukama.Moli se ispred Boga i kaze da ne zna kako su joj rane zalecene,samo zna da ce pevati Njegovu muziku.Kaze da zna da ona,Rana ji i Gayatri ne veruju njoj(BRM) ali tu je pevac u njoj,sada ce zapaliti sve stranice duse.Ona poziva cuvara i kaze mu da je odvede u njenu sobu.Raj Mata gleda u prasad neverujuci.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sartaj kaze da Raj Mata zeli da on umre kako bi tajna takodje umrla sa njim.Ne moze dopustiti to.Tajna se mora otkriti.Cuvar ga pita kako,kada je zakljucan tu.Sartaj kaze da njegov glas moze izaci.On pita cuvara da uradi uslugu za njega.Cuvar dolazi do sluzavke i kaze joj da zatvorenik ima povracanje od jutra,mora doneti lekove za njega.Sluzavka odlazi a cuvar drzi pismo ispod solje caja koju je ona spremila. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site