Ek Tha Raja Ek Thi Rani (118. ep.) 05.01.2016. – Gayatri saznaje da je Sartaj Rana ji-ev otac! - Page 3 of 3 - Turske-Serije.Net

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (118. ep.) 05.01.2016. – Gayatri saznaje da je Sartaj Rana ji-ev otac!

By  | 

3

Gayatri poziva svoju majku u sobu.Cuvar prati sluzavku i gleda pismo nadohvat nje.Gayatri pita maa o svima i bez da pogleda uzme solju caja i kaze sluzavki da donese jos jednu.Sluzavka udari cuvara,uzme solju i ostavi pismo na podu.Cuvar pita Gayatri da li ce joj pismo biti od koristi.Gayatri ga procita,u njemu pise da on zna istinu koja moze promeniti sudbinu palate i samog Raje.Ako ona zeli da zna istinu,mora doci da se sretne sa Sartajom.Gayatri je zabrinuta.

Sartaj je bio u zatvoru kada je Gayatri dosla da ga vidi.Gayatri naredi cuvarima da ode i ostave ih nasamo i da ne pustaju nikoga tu.Sartaj kaze da je uradila dobro sto je dosla tu.Gayatri kaze da je odlucila ranije da prica sa njim.Sartaj kaze da je ona hrabra i odvazna,zasluzuje da bude kraljica.Gayatri mu kaze da predje na stvar.Sartaj kaze da ako ona zeli da spase Rana ji-a,mora spasiti njega.Gayatri kaze da je znala da ce je to pitati,ona to nece uraditi.Ona mora spasiti Rana ji-a da ga ubije i da uprlja ruke krvlju u grehu.Gayatri kaze da je on pocinio greh a da optuzuje Rana ji-a.Sartaj kaze Gayatri da ako ga Rana ji ne zaustavi i ubije ga,sin moze ubiti svog oca.Gayatri se okrene i kaze da on i dalje laze.Sartaj kaze da ako on laze,onda bi trebalo da bude vise rana na njegovom telu nego na licu.Gayatri kaze da su sve to lazi,zasto bi devojka unistila svoje postovanje.On kaze da neko stoji iza svega toga.Gayatri ga pita ko.On kaze Raj Mata,ona zna da ako istiina izadje na videlo palata ce biti unistena.Gayatri mu ne veruje ali Sartaj kaze da je Raj Mata imala amajliju jos od Rana ji-evog detinjstva,Sartajevo ime je napisano na njoj.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Najava:Bari Rani Maa kaze Rajeshwari da zna da se puno stvari desavaju u Gayatrinom umu sada.

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site