Ek Tha Raja Ek Thi Rani (120. ep.) 07.01.2016. – Raj Mata nije Rana ji-eva majka! - Turske-Serije.Net

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (120. ep.) 07.01.2016. – Raj Mata nije Rana ji-eva majka!

By  | 

1

Prevod: Nina. Hvala! 🙂

Gayatri kaze u redu,ako Raj Mata ne zeli da joj kaze onda ce Rana ji pitati zasto je Sartajevo ime na njegovoj amajliji iz detinjstva.
Bari Rani Maa se posece u svojoj sobi i polomi case.Kaze da je rekla cuvaru da ne dolazi tu,mozda ima… Rajeshwari dolazi tu i kaze da cak ni ona ne zna tajnu.Bari Rani Maa drzi case i odvrati Rajeshwari da je ubije,kaze da je odlozila razgovor sa Sartajem a on se nagodio sa Gayatri ne sa njima. Raj Mata kaze da Gayatri zeli da zna istinu,ali ona bi takodje trebala da zna da nije svaka istina tako slatka,neke od njih rade kao otrov.
Pandit kaze Raj Mati da je vreme za pooju isteklo,Raj Mata kaze da tu ima nesto vaznije.Ona dovodi Gayatri u njenu sobu.Pita je koje je ime Boga Krishne,Gayatri kaze Yashoda.Raj Mata kaze da se on rodio u Devki,onda zasto su ljudi zvali Yashoda njegovu majku.Gayatri kaze da je majka koja je podizala dete vaznije,ona grdi dete kada cini pogresno i place,ona poveze dete sa svojom majcinskom senkom.Raj Mata kaze Gayatri da je u tom slucaju ona Rana ji-eva majka,on je njen sin i ona ce uvek biti njegova majka.Ona kaze Gayatri da Rana ji nije rodjen iz njene utrobe.Gayatri gleda u Raj Matu u soku.
Sartaj se pita sta ako Gayatri poveruje Raj Mati,sta ako ju je Premvadha(RM) lagala.On misli kako mora naci neki put da zaustavi svoje pogubljenje. Gayatri kaze Raj Mati da je cuvala tu tajnu do sada,ali mora postojati razlog.Ona kaze Raj Mati da moze to podeliti sa njom. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  6 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site