Ek Tha Raja Ek Thi Rani (127. ep.) 18.01.2016. – Rajeshwari traži od Rana ji-a da je oženi! - Turske-Serije.Net

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (127. ep.) 18.01.2016. – Rajeshwari traži od Rana ji-a da je oženi!

By  | 

1

U palati, Gayatri sedi na stolici kad začuje da zvono zazvoni. Svi odu da vide. To je Rajeshwari koja plače nad Avdeshovim telom, ona doziva kralja i kaže da je devojka koja je siroče tu da traži pravdu za krv svog brata, neće otići dok ne dobije pravdu. Plače. Viče gde je taj Rana Indravadhan Singh. Kokila kaže da je se boji, Kunwar joj kaže da ostane tu i možda ona skine Rana ji-a sa trona. Rana ji siđe dole. Rajeshwari kaže Rana ji-u da kad kraljevi dođu ljudi ih dočekaju, njen brat neće moći da uradi to. Ona ga moli za oproštaj za to nedolično ponašanje. Kaže da je opet došla tu sa molbom za pravdu. Njen brat je odlazio, ali ga je on vratio tu. Njen brat je samo voleo. Doda da su pustili Sartaja da pobegne. Gayatri kaže da Rajeshwari prvo mora da razmotri šta oni znaju o poštenju žene. Rana ji kaže Gayatri da pusti Rajeshwari da priča. Rajeshwari kaže da je Gayatri pomogla Sartaju da pobegne iz zatvora a Rana ji je ubio njenog brata, dok oboje ne budu kažnjeni, mrtvo telo njenog brata neće biti pomereno odatle.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Rana ji kaže da prihvata svoju grešku. Rajeshwari se histerično smeje, tapše i kaže da da kralj Amirkota, koji je ubio njenog nevinog brata, samo će kazniti sebe sa smrću. Šta će onda biti sa njom onda, biće ostavljena sama. Imala je samo svoje poštovanje i svog brata u životu, a Rana ji joj je oteo sve. Rana ji je pita šta želi, ne može da joj vrati brata ali je spreman da joj da sve što traži. Rajeshwari uzme kutiju sa sindurom. Kaže da devojčino poštovanje čuvaju tri muškarca: otac, brat i muž. Njen otac ju je napustio, njen brat joj je otet, sad će ona dobiti kupce. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site