Ek Tha Raja Ek Thi Rani (133. ep.) 26.01.2016. – Gayatri saznaje da je Rajeshwari lažno optužila Sartaja! - Page 3 of 4 - Turske-Serije.Net

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (133. ep.) 26.01.2016. – Gayatri saznaje da je Rajeshwari lažno optužila Sartaja!

By  | 

3

Gayatri veli da je u pravu,Sartaj nije učinio ništa Rajeshwari. Govori da mora sada otići Rana ji-u. Rana ji govori Rajeshwari da je ona buduća princeza,mogla je pitati bilo koga da joj da lijekove. Rajeshwari govori da je ona buduća žena i samo muž ima pravo da vidi nekolike povrede. Skloni kosu da otkrije modricu na ramenu. Rana ji veli da će poslati neku slugu. Rajeshwari veli da joj je on zadao ovu ranu ,i on će staviti lijek. Rana ji je bezvoljan,Gayatri zastane na ulazu. Rana ji pita Rajeshwari da nastavi sjedati ,ona upita Gayatri zašto je došla tu ostavljajući sve pripreme. Gayatri govori Rana ji-u da mora pričati sa njim,Rana ji je pita da li je to ono što on želi znati (tajna). Gayatri veli da nije,ali…Rana ji veli da ne želi onda ništa čuti. Ode. Rajeshwari govori da je čak nije htio ni saslušati. Kaže joj da ode i obavi pripreme. Gayatri ode,Bari Rani Maa dolazi tu i upozorava Rajeshwari da Gayatri neće mirno sjedati. Moraju je zaustaviti prije nego ona zaustavi vjenčanje.
Gayatri dolazi kod Raj Mate. Govori da joj želi reći nešto što može promijeniti mnogo toga. Govori joj o Sartaju i Rajeshwari. Veli daje Rajeshwari pogrešno optužila Sartaja. Mora prikupiti dokaze protiv Rajeshwari. Rana ji je rekao da je pucao na Sartaja,odakle je onda Avdesh došao. Raj Mata joj govori da treba otići u šumu da potraži dokaze. Gayatri veli da Rajeshwari neće dopustiti da ode daleko od nje,ili će držati oko na nju ili će naći nekog da drži oko na nju. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site