Ek Tha Raja Ek Thi Rani (133. ep.) 26.01.2016. – Gayatri saznaje da je Rajeshwari lažno optužila Sartaja! - Page 4 of 4 - Turske-Serije.Net

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (133. ep.) 26.01.2016. – Gayatri saznaje da je Rajeshwari lažno optužila Sartaja!

By  | 

4

Pričala je sa nekim,dakle sa njom je još neko. Raj Mata veli da je to njena odgovornost da je odvede daleko od svačijih očiju. Rajeshwari dolazi u salu gdje su pripreme uradjene. Govori Gayatri da pomjeri ruke brzo. Bari Rani Maa razmišlja da gleda ženu koja priprema za drugo vjenčanje svog muža po prvi put. Gayatri uzima pribor za molitvu. Kokila trči iza Kunwara sa papučama u rukama. Bari Rani Maa je zaustavi. Kunwar veli da želi da pokloni tu ogrlicu Rajeshwari. Bari Rani Maa govori Kokili da prihvati svoju sreću kao što je Gayatri uradila. Kokila joj govori da to nije Gayatri,vidjela je upravo da Gayatri napušta palatu. Gayatri je zamijenila mjesto sa Raj Matom. Bari Rani Maa se pita gdje je Gayatri otišla.

Najava: Gayatrina ruka dotakne metak na drvetu. Pita se da li je to metak koji je ispalio Rana ji,metak ne sadrži Avdeshovu krv. Pita se čiji je onda metak ubio Avdesha. Rana ji govori Rajeshwari da je taj prsten zaglavljen na njegovom prstu,Rajeshwari mu daje rezač. Rana ji se bori da isječe svoj prst iz korijena.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site