Ek Tha Raja Ek Thi Rani (150. ep.) 18.02.2016. – Maa dolazi u palatu,šokirana je vidjevši Rana ji-a i Rajeshwari srećne zajedno! - Turske-Serije.Net

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (150. ep.) 18.02.2016. – Maa dolazi u palatu,šokirana je vidjevši Rana ji-a i Rajeshwari srećne zajedno!

By  | 

1

Prevod: Vivi

Rana ji se sprema,Raj Mata dolazi i pita ga da li ide negdje. On vei da ide u lov. Raj Mata veli da on ne voli da lovi. Rana ji kaže da ona to voli. Raj Mata: ” Gayatri?” Rana ji: ” Rajeshwari.” Rajeshwari spremna dolazi. Raj Mata zaustavi Rana ji-a i govori da su njegovi neprijatelji svuda,ne može ga pustiti da ide. Rana ji govori da je on kralj,ne treba ničija obećanja. Ode sa Rajeshwari,Raj Mata ide ka Gayatri. Gayatri još uvijek plače u sobi. Raj Mata dolazi i govori Gayatri o ovome. Gayatri veli da kad neko voli nekoga,želi da leti. Raj Mata se pita kako se Rana ji promijenio u jednom danu,to je Rajeshwarin plan. Rana jji će biti ulovljen u šumi,moraju to spriječiti. Gayatri govori da neće dozvoliti da se to desi. Bari Rani Maa čuje ovo i ide iza Gayatri. Gayatri trči iz sobe govoreći da mora zaustaviti Rana ji-a. Rana ji i Rajeshwari sjedaju u auto,i prije nego Gayatri stigne,oni odu. Ona plače bolno,Rana ji i dalje vozi auto i ode. Bari Rani Maa razmišlja o otrovu koji je posula u svijeću. Prije nego nestane,pokušaće da se riješi ove ljubavne priče. Raj Mata dolazi kod Gayatri ,gleda neke modrice na njenoj ruci. Stavlja joj lijekove i pita je da li joj je iko donio da jede. Swarna govori da od kada je Rajeshwari došla u palatu,problemi su izmedju Gayatri i Rana ji-a,govori Raj Mati da mmmora učiniti nešto. Raj Mata govori da postoji nešto što ne vide/propuštaju. Gayatri je jedino zabrinuta za Rana ji-a,moli se za njegovu sigurnost. U šumi,Rajeshwari izaziva Rana ji da se utrkuju konjima,da li on može brže jahati od nje. Rana ji pobjedjuje. Rajeshwari pada sa konja namjerno. Rana ji dolazi na konju i uhvati je. Rajeshwari razmišlja da ova magija će učiniti da on uradi mnogo sada. Swarna dolazi da kaže Gayatri da su njena majka i snaha došle da je vide. Gayatri gleda modrice,prekrije ih šalom i ode da vidi majku. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  18 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site