Laksh ugleda Gayatri!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (167. ep.) 14.3.2016. – Laksh ugleda Gayatri!

By  | 

1

Gayatri dođe u svom originalnom avataru.
Laksh kaže Kokila za palatu u šumi. Kokila ga ošamari, kaže da ona umire da bi ga postavila na tron a on želi da ode. On kaže da ona nikad nije želela da on bude kralj, ona želi da ona vlada. On više ne želi takav tron. Kokila kaže da je bolje za njega da ostane tu, mora da zaboravi na palatu u šumi i da se spremi za postavljanje na tron.

Gayatri stavi svoj nakit i sindur pred ogledalom. Rana ji spava, Gayatri se smeši pred ogledalom. Rana ji zapušava uši pošto je muzika puštena, Gayatri ide ka njegovoj sobi. Laksh se penje gore otpozadi. Gayatri sedne pored Rana ji-a, on se odmah probudi i sedne. Gayatri stavi njegovu ruku na svoje lice. On je pogleda, ona mu kaže da ga voli i da ga nije izdala. On se seti kako je ona pucala u njega i u besu počne da je davi. Ona ga doziva, on je naslanja uz zid. Gayatri se davi i plače. Laksh dođe u sobu i šokiran je videvši Gayatri tu. On krene da ode, vaza padne. Gayatri nestane čim joj Rana ji pusti vrat. Svi dođu tu, Rana ji insistira da je video Gayatri tu. Bari Rani Maa mu kaže da se smiri, nema nikog tu. Rana ji insistira da su njegove ruke bile oko Gayatrinog vrata, krenuo je da je ubije kada…on pokaže na Laksha i pita ga da li je i on video Gayatri. Laksh ne odgovara. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  2 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site