Bari Rani Maa saznaje da Gayatri zna istinu!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (190. ep.) 14.04.2016. – Bari Rani Maa saznaje da Gayatri zna da ona stoji iza svega!

By  | 

BeFunky Collage

Bari Rani Maa saznaje da Gayatri zna istinu!
Savitri prati ženu koja dolazi u kuću krišom i zatvori vrata iznutra. Savitri otvori vrata i uđe unutra. Žena dolazi u sobu gdje se sveštenik skriva,Savitri je šokirana vidjevši ga živog. Žena govori da je učinila sve da spasi njegovu porodicu i prikazala je njegovu smrt u očima svijeta. Sveštenik veli da je umoran od tereta te tajne. Žena mu govori da se ona ne brine ni za šta,samo želi da on i njegov sin budu živi,organizovaće sva dokumanta i uskoro će napustiti to mjesto. Ode,sveštenik se pita kako joj mora reći da je teret o događaju sa litice previše da nosi.
Rana ji je ljut jer Savitri ne mari za njega. Sjedne u auto da se vrati nazad,onda izađe govoreći da je ćak ne može ni ostaviti samu. Savitri otvara vrata i ulazi,sveštenik je uplašen,pita je da ide. Savitri govori da je važno da zna ko je četvrta osoba na litici onoga dana. Sveštenik veli da ne zna. Savitri govoro da je on sveštenik Kaali maa,a laže,ona zna šta se tog dana dogodilo sa Gayatri. Skrivanje istine je isto grijeh,pita ga ko je bila četvrta osoba. Sveštenik veli da su oni uticajni ljudi,on,njegova žena i dijete će umrijeti. Savitri mu obećava da im se ništa neće dogoditi. Sveštenik pita šta mu vrijedi njena zaštita. Savitri veli da sluga možda nema vrijednost da čuje istinu,ali kraljica Amirkota ima to pravo. Predstavi se kao Rani Gayatri Devi. Sveštenik se smije ,srećan je što je živa. Gayatri govori da je živa,ima novi izgled da bi saznala istinu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site