Gayatri je mrtva,Raj Mata bježi daleko sa Gayatrinom kćerkom!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (202. ep.) 02.05.2016. – Gayatri je mrtva,Raj Mata bježi daleko sa Gayatrinom kćerkom!

By  | 

page

Gayatri je mrtva,Raj Mata bježi daleko sa Gayatrinom kćerkom!
Kaal se hvališe o svojoj moći,kada iznenada strijela pogodi njegove grudi,pored ramena. Gayatri ulazi sa mačem u rukama. Kaal izvuče strijelu iz tijela. Bari Rani Maa je šokirana vidjevši je tu. Gayatri govori da kada lav napusti šumu,njegova majka daje mjesto psima u palatu,nema za njega (Kaal) mjesta u palati. Kaal govori da mu strijela nije nikako mogla naškoditi,ona je glupa jer je okružena njegovim naoružanim ljudima. Bari Rani Maa urgira Kaalu da ubije Gayatri,plijen mu je sam došao. On vadi svoj mač ,međutim vid mu je zamagljen zbog pića. Gayatri se smije i pita ga da gleda okolo,svi pogledaju okolo,Kaalovi ljudi povlače svoje ruke. On hoda ka Gayatri koja se se dobro brani mačem,ona (Gayatri) pređe u napadačku poziciju. Kaal je jako povrijeđen,Gayatri ga ščepa za vrat prisjećajući se kako je on ubio Rana ji-a. Kaže da je ona kraljica Amirkota,ona nikada ne izdaje/vara. Raj Mata zaustavi Bari Rani Maa držeći mač na njen vrat. Bari Rani Maa odgurne Raj Matu,Kaal je zgrabi za vrat da ucijeni Gayatri. Gayatri je šokirana,Raj Mata insistira da Gayatri ne staje,neka ubija čudoviše. Gayatri krene prema Kaalu,Raj Mata odjednom odgurne Kaala i hvata Bari Rani maa i Rajeshwari koje bježe. Žena dolazi da okuje kaala,Gayatri ide ka tronu i sjedne tu. Bari Rani Maa pada pred Gayatrina stopala,moli je da je ne ubije. Gayatri se prisjeti kako se Bari Rani Maa radovala Rana ji-evoj smrti,optuži je (Gayatri BRM) da je gora od smije. Ovaj svijet će postati čist jedino kada se nahrani Bari Rani Maa-inom krvlju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  5 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site