Kaal kaže Rani da je on ubio Gayatri i Rana ji-a!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (208. ep.) 10.5.2016. – Kaal kaže Rani da je on ubio Gayatri i Rana ji-a!

By  | 

1
Kaal kaže Rani da je on ubio Gayatri i Rana ji-a!

Raja sedne pravo pošto mu učitelj dozvoli da uzme pauzu za jelo. Jeewan ga podseti kako je danas kažnjen. Bindu brani Raja. ali Jeewan nastavi da ga zadirkuje i zabrani Bindu da priča sa njim. On sedne da posmatra Raja.
Rani dođe da pomogne Jumanu i objasni da je zakasnila jer joj se cipela pocepala. Juman joj da poslužavnik da odnese u školu. Rani pronalazi Raja kako ispunjava kaznu. Ona ga zadirkuje, oni pitaju ko je Rani, je li služavka. Rani kaže da ona nije služavka već kraljica Gayatri; kraljica Gayatri je živela u toj palati i nikad se nikog nije plašila. Kaal uđe, deca sednu na svoja mesta. Kaal je pita da li zna priču o kraljici Gayatri. Ona kaže da ne. On je povede sa sobom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Raj Mata šije do kasno. Ona jako kašlje kad žena menadžer dođe i kaže joj da ide da jede. Ona primeti da Raj Mata iskašljava krv i zabrinuta je za nju. Optuži je da ima tuberkulozu. Raj Mata je i sama šokirana, ali njen kašalj nije stao. Ona se pita šta će onda biti sa Rani.

Rani nazove Kaala čudovištem i pita ga gde je vodi. Kaal kaže da ga ta reč podseća na životinju u njemu. Rani pita da li je ta životinja gladna ili ne. Kaal je odvede u ostavu i pali sveću nad slikom Rana ji-a i Gayatri koja je obojena krvlju, pripoveda joj priču “Ek tha Raja Ek thi Rani”, razmišlja kako je ubio Rana ji-a i Gayatri. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site