Bari Rani Maa postavlja izazov Rani!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (213. ep.) 17.5.2016. – Bari Rani Maa postavlja izazov Rani!

By  | 

1Rani se zalaže za sluge pred Bari Rani Maa da moraju dobijati hranu triput dnevno. Bari Rani Maa pristane pod uslovom da Rani uradi ono što joj ona zatraži.
Radnik priđe Raj Mati i ispituje je otkud zna kraljevski vez, samo ga ljudi iz palate znaju. Možda se ljudima u palati svidi to i odluči da je nagradi za to. Ostale žene ogovaraju i planiraju protiv Raj Mate.
Rajeshwari dođe do Bari Rani Maa i žali joj se da se složila da se njen sin kazni zbog Rani (valjda). Bari Rani Maa je podseti da je ona otišla u “Nari Niketan” bez njene dozvole. Ona upozori Rajeshwari da ne ide više tamo. Ona kaže Rajeshwari da je ime devojčice Rani Gayatri, bez obzira da li osoba sa tim imenom ima 7 ili 27 godina, ona može pomeriti temelje palate. Ona može okončati sa njom tako što će i nju ugušiti, ali prvo mora uništiti njenu hrabrost, a ona jako dobro zna kako to da uradi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Rani dođe kod Raje i hvali se kako sve osvaja/pobeđuje. Raja je ubeđen da će ona pobediti u izazovu, mora toliko da pati zbog Jeewana. Rani je odlučna da pobedi Jeewana davajući mu hranu iz kuhinje. Oni posmatraju Jeewana kako krade slatkiše pomešane sa Jamal Ghota. On se uhvati za stomak, Rajeshwari i Kaal dolaze u halu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site