Bari Rani Maa postavlja izazov Rani!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (213. ep.) 17.5.2016. – Bari Rani Maa postavlja izazov Rani!

By  | 

2Rajeshwari mu kaže da čita pesmu Kaalu, Jeewan insistira da će biti problema i skoči. Rajeshwari i Kaal ga grde da čita pesmu i da stoji mirno. Rajeshwari traži nešto što će usrećiti Kaala. Jeewan ima gasove i pobegne. Rajeshwari i Kaal su besni.
Raja zaustavi Jeewana u hodniku, Rani i Bindu ga zaustave. Oni traže izvinjenje i loptu od Jeewana. Jeewan se izvini i uđe u kupatilo. Rajeshwari čuje sve ovo. Ona se pita zašto je Gayatri ne ostavi na miru.

Žene iz fabrike unište Raj Matinu odeću. Menadžer grdi Raj Matu i traži od nje da radi više od ostalih naredna dva dana ako želi da pobedi u takmičenju. Raj Mata plače razmišljajući o svojoj borbi. Lakhan je posmatra.
Rajeshwari se izvinjava Bari Rani Maa, kaže joj da samo ona može pobediti tu Rani. Bari Rani Maa se seća kako joj je Raja rekao da ona ima kućnog ljubimca, Kaali Prasada. Bari Rani Maa se zlobno nasmeje. Rani istrči napolje, Bari Rani Maa joj kaže da prvo čuje njen izazov. Kroz zagonetku, Bari Rani Maa traži od Rani da joj da njenu najdražu stvar. Ako odgonetne zagonetku, pobediće, a ako ne, ne samo da će izgubiti obroke tih ljudi već i svoj posao. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site