ETRETR - 221. ep. Swarna i Lakhan se sreću!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (221. ep.) 27.5.2016. – Swarna i Lakhan se sreću!

By  | 

5Swarna i Lakhan se sreću!

Swarna dođe u “Nari Niketan” i pita za Raj Matu, menadžer ne zna za nju. Swarna kaže da mora da dobije takav vez, pita je može li joj nabaviti Raj Matinu adresu.

Raja dođe i optuži Bari Rani Maa da je ona razlog što Rani odlazi, nije mogla da gleda da mu je Rani prijatelj jer joj se ona nikad nije sviđala. Bari Rani Maa ga pita da li joj on veruje, ona ne stoji ni iza čega. Raja kaže ne, on je mislio da je ona (Bari Rani Maa) drugačija, ali Rani je u pravu, ona je veštica. On optuži Bari Rani Maa da je otela Rani novac koji joj je trebao.
Lakhan dođe kod menadžera i predstavi se kao Priyin sin. On objasni da se njoj jako slošilo i da je morala biti odvedena u bolnicu. Menadžer kaže Lakhanu da je novčana nagrada uručena nekom drugom, ali njihov napor nije bio uzaludan. Ona odvede Lakhana unutra da se vidi sa Swarnom. Oboje su šokirani ugledavši jedno drugo, Swarna ustane, oboje krenu jedno prema drugom.
Bari Rani Maa glumi da je nevina pred Rajom, svaka baka bi uradila isto posle onoga što su uradili Jeewanu. Raja se izvinjava što je toliko toga rekao. Pita se šta da radi, Rani je njegov jedini prijatelj. Ona je dobra devojka, kao i njeni roditelji. Bari Rani Maa je dosta te Rani-manije. Ona kaže Raji da prestane i da je zagrli. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site