Bari Rani Maa pokušava posvađati Raju i Rani!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (224. ep.) 1.6.2016. – Bari Rani Maa pokušava posvađati Raju i Rani!

By  | 

1Bari Rani Maa pokušava posvađati Raju i Rani!

Raja dođe u kuhinju i da “Kerry” Rani. Ona se raduje. On pokuša da je razveseli plešući. Ona i dalje ne progovara. On joj pomogne sa mešenjem brašna. Raja je besan jer ona ne odgovara. On joj kaže da se ne ljuti samo ona, i on je besan. Sluga dođe i pita Rani o čemu razmišlja, grdi je što je izgorela hleb. Rani je zabrinuta.

Bari Rani Maa ispituje Bindu o Swarni, pita ko dolazi da je vidi. Swarna tad dođe i izgrdi Bindu da ode u svoju sobu. Bari Rani Maa je pita zašto se ljuti oko tako beznačajne stvari, to nije Binduina greška. Ona ju je pozvala tu da je pita ko je trebao doći tu. Pita da li nekog posebnog želi pozvati. Kaže da po njenom izrazu lica izgleda kao da je uhvaćena u krađi. Bari Rani Maa kaže da je ona (Swarna) tu, a njen um luta negde drugde. Pita je gde je išla jutros. Swarna kaže da je išla kod Bogova, oni koji žive među đavolima moraju ići napolje da se mole. Bari Rani Maa razmišlja da mora osmatrati i Swarnu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Raja drži Raninu ruku u hodniku, on je upozori da će je zatvoriti u sobu ako ne bude pričala. Rani je uplašena jer je i ranije bila zaključana. On se izvini opet i traži od nje da kaže da je prihvatila. Rani je tužna razmišljajući da je prihvatila njegovo izvinjenje, ali ne može pričati. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site