Raja poveruje u priču Bari Rani Maa!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (225. ep.) 2.6.2016. – Raja poveruje u priču Bari Rani Maa!

By  | 

1Raja poveruje u priču Bari Rani Maa!

Rani priča sa Lakhanom, kaže mu da drži „Monvrat“ samo zbog njega, Lakhan joj dozvoli da priča kod kuće i ispituje je kako Bindu izgleda.

Rani mu ne odgovori i kaže da je jako teško ćutati. Ona isproba haljinu koju joj je Bari Rani Maa dala. Pita se kako je Raja pomislio da bi ona bila prijatelj sa Jeewanom, nije mogla da razjasni to Raji. Lakhan dođe i pita je odakle joj ta haljina. Ona kaže da joj je dala Bari Rani Maa. Lakhan joj zabrani da uzima išta od nje, savetuje je da ne promeni svoj identitet, on ne želi da je iko smatra princezom, već ćerkom siromašnog čoveka. da joj njenu odeću i pošalje je da se presvuče. Raj Mata dođe tu i Lakhan joj objasni da je tu haljinu Swarna dala Rani, ali on ne želi da iko prepozna Rani.
Rani razmišlja da ako obuče tu haljinu, ona neće biti Lakhanova ćerka, a Lakhan je zakleo svoju ćerku. To znači da može da priča sa Rajom ako nosi tu haljinu i ništa se neće desiti Lakhanu. Ona ode do hrama, kaže da će obući tu haljinu da bi bila prijatelj sa Rajom.
Raja pokuca na vrata, razmišlja da Rani ne priča sa njim, ali u njenoj kući će definitivno pričati sa njim. Lakhan izađe i pita Raju šta radi tu, pita ga da li je sam došao. Raja potvrdi. Lakhan mu kaže da ode, Rani ne može da se vidi sa njim. Raja kaže da je Rani ljuta na njega. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site