Raj Mata sazna da Rani radi u palati!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (226. ep.) 3.6.2016. – Raj Mata sazna da Rani radi u palati!

By  | 

1Raj Mata sazna da Rani radi u palati!

Bari Rani Maa ispituje Swarnu zašto je u tolikoj žurbi.

Jeewan čeka Raju, Rani dođe tu da razjasni sve nesporazume sa Rajom. Ona zaustavi Raju i kaže da nije pričala sa njim, ali sad nosi tu odeću… Raja je prekine i grubo joj kaže da ne želi da priča sa njom. On je gurne i ode.

Svi daju poklone Bindu nakon sečenja torte, Rani se pita zašto ju je Bari Rani Maa poslala po poklon kad ga je Jeewan već doneo. Raja pokloni sat Bindu, kaže da će je taj sat podsećati na njega, prijatelji se nikad ne menjaju iako se vremena mogu promeniti. Dao je takav poklon nekom drugom pre, ali ona je bila izdajnik. Rani se seća šta joj je Raja rekao, razmišlja da Raja kaže svima isto. Bindu ga uverava da će zauvek biti njegov prijatelj. Rani se okrene da ode, Raja je zaustavi i pita je da li se vraća nakon što je pojela sve. Pita zar je niko nije naučio da treba da da poklon kad je gost. Kaže da to nije njena greška, da bi se dao novac mora se razbiti kasica koju ona nema. Neka deca pitaju ko je ona. Raja kaže da je ona Rani, nosi sjajnu odeću, ali ona je sluga tu. Želi da bude kao oni, ali nikad ne može biti član palate (da živi u palati). Raja se složi sa Jeewanom da zna da joj je on dao novac iz kasice i tu odeću takođe. Rani je šokirana. Ali pošto je Jeewanova kasica sad prazna, ona će pronaći nekog drugog. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site