BRM ima novi plan da razdvoji Raju i Rani!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (227. ep.) 06.06.2016. – Bari Rani Maa ima novi plan da razdvoji Raju i Rani!

By  | 

capture-20160606-205714

BRM ima novi plan da razdvoji Raju i Rani!
Raj Mata i Lakhan dolaze u palatu. Jeewan govori Kaalu da želi da bude ‘samosa (To je inače vrsta jela,malo nelogično u ovom kontekstu,ali samo sam to objašnjenje pronašla) kada odraste. Kaal ga grdi. Rajeshwari brani Jeewana nazivajući to greškom učitelja. Jeewan šapće Raji da će ovaj put njegova Rani otići ošamarivši ga,zadirkuje Raju. Raja ga udari,bore se. Kaal vikne da prestanu. Rajeshwari ode da spasi Jeewana i miluje ga. Jeewan joj namigne,ona se žali kako Raja stalno zadirkuje Jeewana. Jednog dana bi mu mogao oduzeti život,Kaal je ućutkuje,potom upozori Raju da to ne radi Jeewanu.
Bari Rani Maa dolazi pričajući sama sa sobom da je vremenom postala slaba u moljenju. Ali mora biti oprezna. Raj Mata i Lakhan pažljivo ulaze u palatu. Kaal ide hodnikom. Čuju njegove korake te se sakriju sa različitih strana. Kaal sumnja da je neko tu,otvara sobu i provjerava okolo. Pita se šta je tu. Raj Mata baci kamen ,Kaal veli da su to miševi i doziva Juman. Daje istrukcije Juman da očisti sobu do jutra. Raj Mata i Lakhan izađu,Rani se budi i ide hodnikom. Razmišlja da ako dijete zakasi,ona biva grđena,pričaće sa Rajom danas.Bari Rani Maa ide iza nje ,zahtjeva da zna šta ona radi tu. Rani je moli da bar jednom priča sa Rajom. Bari Rani Maa je tjera,neka priča sa rajom ujutru,inače će joj zvati porodicu. Rani je zamoli da joj ne zove porodicu,naljutiće se. Raj Mata i Lakhan dolaze otpozadi i uhvate Rani. Swarna blokira Bari Rani Maa stavši joj na put. Bari Rani Maa je pita kako se usuđuje,Swarna veli da joj je stala na put. Bari Rani maa pita gdje je Rani.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site