Ek Tha Raja Ek Thi Rani - Skok od nekoliko godina!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (232. ep.) 13.06.2016. – Skok od nekoliko godina!

By  | 

page

Ek Tha Raja Ek Thi Rani – Skok od nekoliko godina!
Posle skoka u seriji,odrasla Rani je prikazana kako trči da stigne na autobus. Napokon uspijeva da stigne autobus i osjeti olakšanje,a onda ljutito pogleda putnika. Sjedne na sjedište,putnik sjedne kraj nje i uznemirava je. Rani mu odgovori,on ode i sjedne na drugo mjesto. A Rani gleda kroz prozor,pomisli kako će krši obećanje dato Raj Mati da neće ići u Amirkot,sjećanje:
Raj Mata grdi slugu,Rani zove Hemu,slugu po imenu. Hema grdi Rani što je zove imenom,Raj Mata grdi nju jer se loše ponaša prema Rani. Traži sok,Rani pomogne Raj Mati da sjedne te insitira da popije sok. Raj Mata upita da li je to sok od narandže. Rani tvrdi da jeste,neka joj oprosti što joj daje rižinu vodu umjesto soka. Kraj sjećanja.  Razmišlja kako je Raj Mata bila toliko uznemirena zbog smrti Babe (Cheetaha) ,jedino se sjeća da je bila Raj Mata neke palate. Izgubljena je u mislima kada kondukter dođe da joj kaže da on nema drugih novčića. Rani traži svoje novčiće jer će ih staviti u kasicu (valjda). Sjedne nazad,razmišlja o Hemi i njenom razgovoru. Hema je zabrinuta kako će Rani studirati sa tako malo novca. Rani je odlučna da sačuva svaki novac,dobila je stipendiju na visokoobrazovnom fakultetu ,ali  odlučna je da preživi među njima. Mora da dokaže svojoj Dadu /baki da je ona prava Raj Mata. Uzima kutiju za ručak sjetivši se kako joj je Raj Mata dala dok je odlazila. Opet sjećanje. Raj Mata je blagoslovila govoreći da je ritual njihove porodice da studiraju u Londonu,ali i dalje je srećna što će Rani učiti na bogatom/dobrom koledžu. Moli se da Rani dobije vaspitanog muža koji je odgovoran i edukovan. Rani veli da danas nijedan momak nije odgovoran.
Ovamo,Raja brzo vozi svoj auto,trka se sa drugim i pobjeđuje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site