ETRETR - 237. ep.. – Rani izazove Raju!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (237. ep.) 20.6.2016. – Rani izazove Raju!

By  | 

1Ek Tha Raja Ek Thi Rani (237. ep.) 20.6.2016. – Rani izazove Raju!

Raja zaustavi auto rekavši joj da su stigli. Ona siđe, a onda shvati da joj se marama zaglavila za sedište. Ona pokuša da je otkači, Raja joj na kraju pomogne. Marama se pocepa. Raja joj kaže da treba biti srećna što je dobila priliku da sedi u njegovom autu.

Sledećeg jutra, Bari Rani Maa traži doručak. Ona kasni na sastanak, ovih dana kraljevska porodica mora biti tačna. Jeewan dođe tu, kaže Bari Rani Maa da čak i danas vreme staje zbog njegovog oca. On hvali Kaala, kaže da će pobediti čak i ako ne učestvuje u glasanju. On uzme novac od Kaala. Amrita donese doručak, Kaal pita za Raju. Bindu se raduje kad ugleda Raju kako ulazi, pita ga zašto je uznemiren, da li je sve u redu. Kaal kaže da samo lopovi i sove stoje ispred, pita koje je on od ta dva. Raja kaže da i mesec ostaje napolju, mogao je reći i to. Bari Rani Maa spreči Kaala da ga ne udari štapom. Bindu ga pita gde je bio cele noći. Raja kaže da je sanjao da je Kaal umro, ali… Kaal baci čašu na Raju, ali on je uhvati.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


U kantini na koledžu, konobar posluži Raji čaj. Rajin prijatelj komentariše da kada god je Raja uznemiren, on pije jako vruć čaj. Bindu je zabrinuta šta mu se desilo. Rani ušeta u kantinu, Raja joj prepozna korake i udari tanjir na stolu. Jedan od Rajinih prijatelja ismeva Ranin stav, kaže da je Gospodin otišao da pomogne toj devojci prošle noći i ona zuri u njega. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site